Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Stołówka szkolna

Stołówka szkolna

Karta zgłoszenia dziecka na obiady.

Opłata za obiady w kwietniu 2025r. wynosi 112,00zł.

NR KONTA-79 8230 0007 0014 2928 2000 0008
Płatność na konto do 15 dnia danego miesiąca
Należy podać DANE DZIECKA
IMIĘ I NAZWISKO
KLASA
KWOTA- MIESIĄC

 

PONIEDZIAŁEK

WTOREK

ŚRODA

CZWARTEK

PIĄTEK

I ZMIANA 11.25

 

 

1C

2B,2D,2E

3B,3C,3D

 

1A,1B

2A,2C

3A,4C

1D,1E

2D,2E

3A,3B

1B,1E

2B,2C,2E

3B,3C

1A,1B,1D

2A,2C,

3D

 

II ZMIANA 11.40

 

1D,1E,0,

 

0

1C,2A,0

0

2D,0,

III ZMIANA 12.10

 

 

1A,

2A,2C

1C,

2D,2E

3B

1B

2B

3C,3D

1D

3A,3D

1E

2B

3A,3C

 

IV ZMIANA 12.25

 

 

 

4B,4C,4D

5A,5C,5D

6C,6D

8C

4A,4D

5A,5B,5C,5D

6C,6D

4A,4D

5A,5C,5D

6B

7D

4A,4C,4D

5A,5D

6B,6D

7D,8A

4A,4B,4C

5A,5B,5D

6B,6C,6D

7A

V ZMIANA   12.50

 

 

 

1B,3A

1D,1E

2B

3C,3D

1A

2C

1A,1C

2A,2D

1C

2E

3B

VI ZMIANA  13.25

 

 

 

4A,5B,6B

7A,7B,7C,7D

8A,8B,8D

4B,6B

7A,7B,7C,7D

8A,8B,8C,8D

4B,4C,5B

6C,6D,7A,7B,7C

8A,8B,8C,8D

4B,5B,5C,6C

7A,7B,7C

8B,8C,8D

4D,5C

7B,7C,7D

8A,8B,8C,8D

 

PONIEDZIAŁEK

14.04.2025

ZUPA- JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI- CHLEB

ALERGENY: 1, 7, 9

 

PULPECIKI W SOSIE POMIDOROWYM Z KASZĄ PĘCZAK, SAŁATKA WIOSENNA

KOMPOT OWOCOWY, OWOC

ALERGENY: 1, 3, 7, 9

 

WTOREK

15.04.2025

ZUPA- ROSÓŁ Z MAKARONEM

ALERGENY: 1, 9

 

NAGETSSY KURCZAKA I KULKI ZIEMNIACZANE

ANANAS I BRZOSKWINIA W SYROPIE

OWOC, HERBATA Z CYTRYNĄ

ALERGENY: 1, 3, 7, 9

ŚRODA

16.04.2025

 

ZUPA- ŻUREK Z ZIEMNIAKAMI

ALERGENY: 1, 3, 7, 9

 

FASOLKA PO BRETOŃSKU Z BUŁECZKĄ

OGÓREK KWASZONY, BATONIK

KOMPOT OWOCOWY

ALERGENY: 1, 7, 9

ZGODNIE Z INFORMACJAMI OD PRODUCENTÓW PRODUKTY MOGĄ ZAWIERAĆ ŚLADOWE ILOŚCI:

GLUTENU, MLEKA, JAJ, SOI, SELERA, GORCZYCY.

JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE.

Oznaczenia alergenów występujących w posiłkach

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady Nr 1169/2011  w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności,  które ze szczególnym uwzględnieniem alergenów, muszą być łatwo dostępne tak aby rodzic miał świadomość, że w odniesieniu do danej żywności występują kwestie związane z alergiami i nietolerancją pokarmową. W związku  z powyższym przy jadłospisie będzie można znaleźć spis alergenów, a przy każdym daniu numer alergenu jaki zawiera to danie.

Oznaczenia alergenów występujących w posiłkach:

1 – Zboża zawierające gluten

2 – Skorupiaki i produkty pochodne

3  – Jaja i produkty pochodne

4 – Ryby i produkty pochodne

5 – Orzeszki ziemne (arachidowe)

6 – Soja i produkty pochodne

7 – Mleko i produkty pochodne

8 – Orzechy (migdały, laskowe, włoskie, nerkowce)

9 – Seler i produkty pochodne

10 – Gorczyca i produkty pochodne

11 – Nasiona sezamu i produkty pochodne

12 –  Dwutlenek siarki (owoce suszone np: morele)

13 – Łubin

14 – Mięczaki

Zgodnie z informacjami od producentów oznaczony  produkt może zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy. Podobnie jak używane do przygotowania posiłków przyprawy: pieprz czarny, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, tymianek, zioła prowansalskie, papryka słodka, kminek, chili, curry, czosnek granulowany. W wędlinach zakupionych od producenta śladowo mogą wystąpić: soja, gluten, seler.

Do wakacji zostało

70 Dni
16 Godziny
09 Minuty
04 Sekundy